IT's not just a photo

IT's you


Veel mensen gaan liever niet op de foto. Sommigen vinden het vervelend om in de spotlight te staan, terwijl anderen bang zijn om een kant van zichzelf te zien die ze liever niet zien. Daarom heb ik een power shoot ontwikkeld. De fotoshoot en het traject zijn van begin tot einde ontworpen om jou op je gemak te stellen, zodat jouw beste zelf naar boven komt en vastgelegd kan worden.


Het PRocesCONSULT

Tijdens het consult maken we kennis en kun je de studio zien. We bespreken aan de hand van een vragenlijst je wensen en proberen te achterhalen waar de negatieve gevoelens voor op de foto gaan vandaan komen. Vervolgens geef ik een aantal oefeningen mee die je thuis kan doen ter voorbereiding. 

CONCEPT

Op basis van wat er tijdens het consult is besproken maak ik een concept voor de shoot. Afhankelijk van het pakket zijn dit een of meerdere concepten. Het concept wordt van te voren opgestuurd zodat er nog ruimte is voor aanpassingen. Zo weten we zeker dat we op een lijn zitten en weet jij precies wat je kan verwachten.

SHOOT

Op de shoot dag zelf beginnen we de dag bij het kledingrek. We stellen de outfits samen en bespreken de styling. We beginnen de shoot in je favoriete outfit, waarin jij je het meest comfortable voelt. De poses zijn in het begin ook makkelijk en met behulp van tools zoals een poseer tafel. Een attribuut tussen jou en de camera geeft wat extra gevoel van veiligheid. Zodra jij het gevoel hebt dat je wat rustiger bent en er misschien zelfs lol in begint te krijgen gaan we verder met de volgende outfit en setting. Ook kun je de hele dag een time-out inroepen als het teveel wordt.

KEUZE

Voor de onthulling van de foto's nodig ik je graag weer terug naar de studio. Het is natuurlijk super spannend om het eindresultaat te zien dus daarom vind ik het voor een confidence shoot belangrijk dat we dit samen doen. Eerst zal ik een filmpje laten zien met de foto's en er is een wand met mini prints om de uiteindelijke keuze mee te maken. De foto's fysiek vasthouden is een hele waardevolle ervaring. Als de keuze is gemaakt ontvang je binnen een paar werkdagen de digitale bestanden met de eindbewerking. Eventueel bestelde producten ontvang je binnen twee weken. DE PAKKEtTEN


Power Portrait

Een fotoshoot sessie volgens het proces wat boven beschreven is. 

  • 1-2 uur fotoshoot op locatie of in de studio
  • 10 foto's met keuze uit minimaal dertig foto's
  • Persoonlijke onthulling om de keuze te maken

€249*

Power Portrait Coaching

Vind je niet alleen de fotoshoot zelf ongemakkelijk? Zie je in foto's van jezelf alleen maar negatieve aspecten van jezelf terug? Dan kan een portret coachings traject helpen. Na de eerste sessie kijken we samen naar prints van je foto's en analyseren hoe je naar jezelf kijkt. Daarna volgt nog een sessie waarin je de nieuwe inzichten kan toepassen. 

 

  • 2 fotoshoot sessies 1,5 uur per keer 
  • 30 foto's met keuze uit minimaal zestig foto's 
  • Creatieve coaching sessie 
  • Persoonlijke onthulling om de keuze te maken

€425*


* alle prijzen inclusief 21% BTW. Voor locaties buiten Eindhoven kunnen reiskosten gerekend worden. 


BOEK NU EEN GRATIS CONSULT

Of vraag meer informatie aan:

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.F.A.Q


Wat zijn de kosten?

Dat is afhankelijk van welk pakket je kiest, er zijn al pakketten vanaf €90. Mocht je later alsnog meer foto's willen uitkiezen dan in het gekozen pakket zitten dan kunnen deze uiteraard nog los bijgekocht worden. 

Is een shoot op locatie mogelijk?

Dat is zeker mogelijk. Ik ken in Eindhoven een aantal prachtige locaties zowel binnen als buiten. Ook is het mogelijk om de shoot op een locatie van jullie eigen keuze te houden. Buiten Eindhoven reken ik hier een kilometer vergoeding van €0,19 p.km voor. Ook kan het zijn dat binnenlocaties een entreeprijs rekenen. 

Met hoeveel personen kunnen we op de foto?

De hoeveelheid personen varieert per pakket.  In de studio kan maximaal met 5 personen gefotografeerd worden. Willen jullie met meer op de foto dan zal daar een andere locatie voor gezocht moeten worden. Dit kan buiten of in een grotere studio. Het kan zijn dat een grotere locatie extra kosten rekent. 

Wat moet ik aan?

In het consult zal ik een kleding advies geven, deze is uiteraard afhankelijk van je eigen stijl en smaak. Sommige klanten kiezen er ook voor om nieuwe kleding aan te schaffen of te huren. Ook is het mogelijk om kleding uit de studio garderobe te gebruiken. De studio garderobe is te zien op Pinterest