Have a GODDESS EXPERIENCEGEEN TIJD MEER VOOR JEZELF? 
LAAT JE VERWENNEN EN VOEL JE WEER VROUW


DE ERVARING


BOEK NU EEN GRATIS CONSULT

JE HEBT AL EEN PRACHTIG PORTRET EN PRINT VOOR €100

Of vraag meer informatie aan:

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.WAT ANDEREN ZEGGEN...

 

“I Love your energy so much and this photo’s captures exactly what I love!”

- Reactie van partner

 

“Anniek is een sympathieke leuke meid en doet haar werk als fotograaf uitstekend! Hele leuke foto’s!”

 

“A photo shoot with Anniek is a professional and personal experience. Her English is great, which is nice for expats and she really makes you feel at ease.”

 

"Wat een ervaring! Super leuk om zo professioneel gefotografeerd te worden. Prachtige foto’s! “Voor Wie is een fotoshoot bij Empossé?


DE VROUW ACHTER DE CAMERA


F.A.Q

Wat zijn de kosten?

Je betaald los voor de fotoshoot en daarna voor de portretten. De kosten voor de fotoshoot zijn €75( of €150 met visagie erbij). De portretten zijn vervolgens los of in een collectie te kopen. De volledige prijslijst is hier te vinden. Gemiddeld geven klanten €500 uit. 

Is een shoot op locatie mogelijk?

Dat is zeker mogelijk. Ik ken in Eindhoven een aantal prachtige locaties zowel binnen als buiten. Ook is het mogelijk om de shoot op een locatie van jullie eigen keuze te houden. Buiten Eindhoven reken ik hier een kilometer vergoeding van €0,20 p.km voor. Ook kan het zijn dat binnenlocaties een vergoeding rekenen. 

Met hoeveel personen kunnen we op de foto?

Ik stel geen limiet aan de hoeveelheid personen bij de shoot. Hier wordt ook geen extra tarief voor gerekend. In de studio kan maximaal met 5 personen gefotografeerd worden. Willen jullie met meer op de foto dan zal daar een andere locatie voor gezocht moeten worden. Dit kan buiten of in een grotere studio. Het kan zijn dat een grotere locatie extra kosten rekent. 

Wat moet ik aan?

In het consult zal ik een kleding advies geven, deze is uiteraard afhankelijk van je eigen stijl en smaak. Sommige klanten kiezen er ook voor om nieuwe kleding aan te schaffen of te huren. Ook is het mogelijk om kleding uit de studio garderobe te gebruiken.