IT's not just a photo

It's a First Impression


Een business fotoshoot is perfect als je jezelf wilt laten zien, een merk neer wilt zetten, je bedrijf wilt tonen en je social media/website naar een professioneel niveau wilt tillen.


Het PRocesCONSULT

Tijdens het consult kunnen we kennismaken en alle wensen doorspreken. Ik heb veel ervaring maar er zijn 1000 en 1 mogelijkheden bij een fotoshoot. Door alle opties van te voren te bespreken kan ik de perfect shoot samenstellen. 

CONCEPT

Op basis van wat er tijdens het consult is besproken maak ik een concept voor de shoot. Afhankelijk van het pakket zijn dit een of meerdere concepten. Het concept wordt van te voren opgestuurd zodat er nog ruimte is voor aanpassingen. Zo weten we zeker dat we op een lijn zitten. 

SHOOT

We beginnen de shoot met het afstellen van de styling. Vervolgens zet ik het licht goed en kunnen we beginnen. Ik geef veel aanwijzingen voor de poses en zal je vragen om bijvoorbeeld aan een leuke herinneringen te denken voor een oprechte lach. 

KEUZE

Na de shoot maak ik een grote selectie en pas een basis bewerking toe. Deze stuur ik via een online galerie op. Hierin kan de keuze voor de eindbeelden gemaakt worden. Als de keuze is gemaakt doe ik de zorgvuldige eindbewerking en worden de hoge resolutie bestanden opgestuurd. DE PAKKETtEN


Headshot

Een headshot kan op veel verschillende plekken toegepast worden. Als profielfoto, op je visitekaartje etc. Tegenwoordig kun je als professional eigenlijk niet meer zonder. 


 • 30 min fotoshoot in de studio
 • 3 foto's 
 • Meteen de beste foto's kiezen
 • Foto's in kleur - Z/W en Social media formaat aangeleverd
 • App om je foto's altijd bij de hand te hebben op je mobiel

€75*

Personal Branding

Een personal branding shoot waarbij verschillenden kanten van jou en/of je bedrijf worden belicht. Hierna heb je genoeg foto's om je website te vullen.


 • 1-2 uur fotoshoot op locatie of in de studio
 • 10 foto's met keuze uit minimaal dertig foto's
 • Online galerie om te kiezen 
 • Foto's in kleur - Z/W en Social media formaat aangeleverd
 • App om je foto's altijd bij de hand te hebben op je mobiel

€195*

Brand Content

Een content shoot voor je website en social media. Door de vele variatie leg je met deze fotoshoot een beeldbank aan voor je bedrijf. Zodat je zeker een jaar vooruit kan. 


 • 3 uur fotoshoot op locatie en/of studio
 • 30 foto's met keuze uit minimaal zestig foto's 
 • Online galerie om te kiezen
 • Foto's in kleur - Z/W en Social media formaat aangeleverd
 • App om je foto's altijd bij de hand te hebben op je mobiel

€375*


* alle prijzen exclusief 21% BTW. Voor locaties buiten Eindhoven kunnen reiskosten gerekend worden. 


Mocht je meer foto's nodig hebben of foto's nodig hebben voor een specifiek doeleinde dan hoor ik het graag.


BOEK NU EEN GRATIS CONSULT

Of vraag meer informatie aan:

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.


Klanten
F.A.Q


Wat zijn de kosten?

Dat is afhankelijk van welk pakket je kiest, er zijn al pakketten vanaf €90. Mocht je later alsnog meer foto's willen uitkiezen dan in het gekozen pakket zitten dan kunnen deze uiteraard nog los bijgekocht worden. 

Is een shoot op locatie mogelijk?

Dat is zeker mogelijk. Ik ken in Eindhoven en omgeving een aantal prachtige locaties zowel binnen als buiten. Ook is het mogelijk om de shoot op een locatie van jullie eigen keuze te houden. Buiten Eindhoven reken ik hier een kilometer vergoeding van €0,19 p.km voor. Ook kan het zijn dat binnenlocaties een entreeprijs rekenen. 

Met hoeveel personen kunnen we op de foto?

De hoeveelheid personen varieert per pakket.  In de studio kan maximaal met 5 personen gefotografeerd worden. Willen jullie met meer op de foto dan zal daar een andere locatie voor gezocht moeten worden. Dit kan buiten of in een grotere studio. Het kan zijn dat een grotere locatie extra kosten rekent. 

Wat moet ik aan?

In het consult zal ik een kleding advies geven, deze is uiteraard afhankelijk van je eigen stijl en smaak. Sommige klanten kiezen er ook voor om nieuwe kleding aan te schaffen of te huren. Ook is het mogelijk om kleding uit de studio garderobe te gebruiken. De studio garderobe is te zien op Pinterest